Labrador Kennel d'n Onderstal

De Labrador kennel van Brabant!

Herplaatsers

U doet een voorstel voor een afspraak. De afspraak is pas definitief wanneer de ondernemer het voorstel heeft bevestigd.

Fokken is in onze ogen een prachtig beroep, hoe geweldig is het om mensen helemaal gelukkig te maken met het verzorgen van een 

prachtige pup zoals ze al soms jaren van gedroomd hadden!

Bij fokken zit er voor de fokker ook een nadeel, ''oudere teven of reutjes'' moeten helaas vervroegt met pensioen zoals wij dat netjes noemen.
 

Door de jaren heen bouwen we een hechte band met onze honden op, en weten we ook dat we ze helaas niet hun hele leven lang hier kunnen houden..

Met de gedachten dat ze een jaar of 12,13 en soms 14 kunnen worden en ze vanaf de 6 a 7 jaar voor ons '' te oud '' worden doet dat vaak erg veel pijn ze te herplaatsen.

Hierdoor zijn we ook erg streng met de eisen zowel onze pups als onze trouwe moeder/vader honden!

Op deze pagine willen wij graag onze dames aanbieden voor de mensen die toch graag een volwassen hond willen en het niet meer zo zien zitten met een jonge pup die nog veel aandacht en training nodig heeft.

Onze honden zijn erg sociaal en kunenn na enige tijd van wennen heel goed in huis zitten( En dit willen wij ook het liefste ).

Voor de fok zijn ze door middel van een contract dat we opstellen niet meer instaat en willen we echt dat ze een warm mandje bij een goed tehuis zullen komen. 

 

Op deze pagine vind u onze herplaatsers, bel gerust als er niets op staat en u toch geinteresseerd bent dan kunnen wij u op de hoogte stellen van wat er komen zal. 

 

Met vriendelijke groet,

Labrador Kennel D'n Onderstal 

 

 


Maak afspraakvoorstel