Labrador Kennel d'n Onderstal

De Labrador kennel van Brabant!

Over ons

Klein schalige Labrador Kennel met zwarte, bruine en gele labrador pups.

Vanaf 2008 is onze liefde en passie volledig bij dit geweldige ras ontstaan. Wat begon met een trouwe vriend breide zich uit tot een mooie selectie van prachtige labjes.

De Labrador is een geweldig mooi ras wat ook zo geweldig moet blijven, hiervoor zijn de fokkers verantwoordelijk dus het fokken van dit ras nemen wij daarom ook erg serieus.

Al onze ouder dieren en pups hebben of krijgen uiteraard uitstekende stambomen,

al vele generaties wordt er met topkwaliteit gefokt. 

De standaard onderzoeken voor het fokken van een stamboom hond zoals HD(Heupdysplasie), ED(elleboogdysplasie) en ECVO(ogen) word al gestreden naar een maxiale score.

Maar we hebben dit uitgebreid door 19 extra DNA onderzoeken te verrichten op onze honden, hiermee kunnen we nog meer erfelijke afwijkingen of ziektes voorkomen waarbij de technologie van tegenwoordig erg gunstig van pas komt.

Niet alleen wat we niet zien is belangrijk maar het oog en het hart van de mens wilt ook wat. De raskenmerken behoren hierdoor ook erg hoog op de verwachtingen lijst van ons.

Hierbij letten we op de bouw, (vacht)-kleur en karakter eigenschappen die een echte labrador retriever nodig heeft.


 

Locatie Labrador kennel D'N Onderstal;
We wonen aan de rand van het mooie dorpje Berlicum wat in Noord-Brabant ligt.

Berlicum is een klein rustig dorpje met veel mooie wandelpaden en bossen waar de honden lekker vrij rond kunnen lopen.

Aan ons huis grenst een natuur gebied waar de honden heerlijk kunnen rennen en zwemmen.

Het binnen opsluiten in hokjes hebben wij nooit gedaan, alle honden kunnen naar binnen en buiten wanneer ze willen, binnen lekker in hun mandje... Buiten lekker rond rennen en spelen in de speelwei die afgeschermd is door een hoog hek.